Kamarimme hallitus kokoontui jälleen kuukausikokoukseen viime torstaina. Kokous aloitettiin Itämeri-projektin tilannekatsauksella, jonka piti pp Jenni. Projektissa on ollut mukana jo 27 kamarilaista kokouksissa, koulutuksissa, kumppanihankinnassa jne. Jenni kiitti jäsenten aktiivisuudesta ja kertoi, että projektissa on toiminut 3 komeaa alaprojektipäällikköä Tuure, Olli ja Ari, jotka ovat olleet suureksi avuksi projektin eteenpäin viemisessä. Tapahtumapäivään ti 20.5. tarvitaan vielä talkooväkeä, joten jos vain suinkin on mahdollista, lähde mukaan tekemään iloista rantapäivää lapsille!

TREAS Henrikin onnistui melkein esitellä hallitukselle kivakirjanpito-ohjelma, jolla kamarin kirjanpitoa tehdään….homma muuten hallussa, mutta salasanat eivät toimineet. Rahatilanne ja budjetointi on erittäin hyvässä seurannassa kiitos TREASin! Henrik raportoi, että 7 jäsentä ei ole vielä maksanut jäsenmaksua…..hallitus keskusteli perintätoimista.

Strategia-koulutukseen on ollut haku avoinna ja hakemuksia on tullut runsaasti. Viime kokouksessa päätettiin jo, että Pasi lähtee. Tässä kokouksessa päätettiin, että Pasin kaveriksi lähtee Otto! Kamarin nykyinen strategia on voimassa vuoden 2015 loppuun.

Samuli työstää jäsenkyselyn tuloksia. Hallitus käsittelee tuloksia ja hyödyntää tietoja tulevassa toiminnassaan. Tavoitteena on julkaista kyselystä parhaat palat syksyn jäsenvalintakokouksessa. Myös kuukausitiedotteissa julkaistaan kyselyn tuloksia.

Menneitä tapahtumia viime kuukauden aikana on ollut monia: huippukokousta, Wappucocktailia, itämeri-kokouksia jne. Menneet tapahtumat kohdassa Juki totesi n. 9 alakohdan jälkeen, että ”mielestäni ei ainakaan  muita tapahtumia ole ollut, joihin me olemme osallistuneet”:)!

Tulevan kuukauden aikana on monta hyvää kamaritapahtumaa, johon kannattaa osallistua! Nähdään!

t. LIO LauraK