LÄHTITUOTANTTONA SYNTYNYT LUOMUELOKUVA – TEKIJÄNÄ KAMARIN X-JÄSEN/X-LOM MARCUS SELIN…EIKU HÄGG!

Tappava talvi

Marcus Häggin ohjaama ja käsikirjoittama elokuva TAPPAVA TALVI tulee ohjelmistoon Finnkinon Kinopalatsiin Turussa perjanaina 23.5.2014. Elokuvassa on mukana Marcuksen lisäksi muitakin Turun seudulta, kuvaaja jne. sekä kamarimme oma jäsen Ari Viitanen. Hän esiintyy yhtyeineen ravintolakohtauksessa itse säveltämällään kappaleella Tappava Talvi! Saksalaisten ja sveitsiläisten näyttelijöiden lisäksi mukana mm. ESKO ROINE!

Turun seudun kamarilaset perheineen kutsutaan Tappava Talvi ensi-iltaan (liput VAIN 5 € nuorkauppakamarilaisille!) Turun Finnkinoon perjantaina 23.5. klo 18:00 (sali 5) ja sen jälkeen ravintola Dominoon after leffaan, missä esiintyy Ari Viitanen yhtyeineen! Lyyti-kutsu tulossa!

www.tappavatalvi.com

Trailer: http://youtu.be/7PPCzZoBFlc

Saunaterveisin
Marcus Hägg
marcus.hagg@saunarantti.fi
www.saunarantti.fi
+358400534822

Marcus ja kamariura: ”Liityin kamariin ikäni vuoksi aika viime tingassa, monen ulkomailla vietytyn vuoden jälkeen. Heikki Rintala sai minut innostumaan asiasta, ja sainpa lopuksi jopa itse houkuteltua mukaan ystäväni Tomi Holstenin. Olin mukana Perttu Tuomisen hallituksessa LOMmina, yllättäen tällainen virka lohkesi minulle! Minulla oli ilo tarjota Saunarantti käyttöön muutamina kertoina Kaarinan kamarin kesäpäiviä varten. Kamarissa sain ikäänkuin korvattua ne vuodet jotka olin poissa, sillä sain useita uusia ystäviä ja liikesuhteitakin, jotka ovat kestäneet nytkin kun tuo kaunis aika on jo ohi! Kamari aika oli hyvin antoisaa aikaa, tärkeinpänä pidän tuona aikana ja siitä lähtöisin olevia ihmissuhteita ja verkostoitumista!
Marcus Hägg vuosikertaa 1972