Tervehdys arvon kamarilaiset,
Puolessa välin vuotta on hyvä pysähtyä ja miettiä hetken kulunutta aikaa koejäsenenä. Kerron ensin muutaman sanan itsestäni ja sen jälkeen fiiliksiä ja kokemuksia koejäsenajasta.
Olen Janina Sirviö 27-vuotias Kauppatieteiden maisteri ja puhdasjalkainen turkulainen. Asun mieheni Jessen ja kahden yorkshirenterrierin (Fico 8v ja Hugo 6v) kanssa Turun Hirvensalossa ja heinäkuun puolivälissä meille on tulossa perheenlisäystä kun esikoisemme syntyy. Toimin Sales Support Managerina MacGregorilla (Kaarinassa) ja vastaan globaalisti meidän Time-to-Market prosessista uusien tuotteiden osalta. Harrastuksiini kuuluu ryhmäliikuntatuntien ohjaaminen Elixiassa sekä mökkeily ja lukeminen.

Viime aikaisista tapahtumista päällimmäisenä mieleen on jäänyt Intohimona Itämeri –projekti. Tapahtuma oli hyvin organisoitu ja tapahtumapäivänä kaikki meni loistavasti. Mielestäni päivän kruunasi siitä tehty video, joka oli hieno taidonnäyte meidän webmasterilta. Itse sain ”kunnian” heittää näyttelijän lahjat kehiin ja esittää Voivalan rannalla rouva sinilevää. 
Jos miettii koko alkuvuotta niin vallanvaihto on ollut tapahtumista hienoin ja juhlavin, joten tykkäsin siitä kovasti. Se oli myös samalla ensimmäinen iso yhteinen tapahtuma, jossa näki paljon omia kamarilaisia. Monen moisia tapahtumia ja koulutuksia on ollut tarjolla ja on ollut kiva tutustua uusiin ihmisiin. Tapahtumiin on ollut helppo lähteä mukaan ja mielestäni meidät koejäsenet on hyvin otettu mukaan heti alusta alkaen. Meillä on ollut yleisten tapahtumien lisäksi omia tapaamisia koejäsenten kesken, jossa olemme käyneet aina menneitä ja tulevia tapahtumia läpi. Nämä ovat olleet kivoja tapaamisia ja auttanut siinä että olemme päässeet heti alusta alkaen täysillä mukaan kamaritoimintaan.
Seuraavat kuukaudet ovat rauhallisempia tapahtumien saralla, joten oikein aurinkoista ja lämmintä kesää kaikille.

Koejäsenterveisin,
Janina