Tammikuu lähti näin koejäsenen näkökulmasta vauhdikkaasti liikkeelle. Ensimmäisenä olin mukana vuoden 2015 järjestäytymiskokouksessa, ja huomasin, että paikalla oli vain muutamia tuttuja kasvoja. Tosin nyt reilun kuukauden jälkeen suuri osa on jo muodostunut tutuiksi kasvoiksi. Järjestäytymiskokous antoi sopivasti viitteitä siitä, mitä vuosi pitää sisällään ja oli sopiva perehdytys Kaarinan nuorkauppakamariin. Kiva oli huomata, että myös perheitä otetaan mukaan tapahtumiin. Sitten alkoikin todenteolla tapahtua.

Tammikuun puolessa välissä oli yhdelle viikolle kolme tapahtumaa: puhekoulutus, myyntikoulutus ja Forssan startti. Tuli jo hetkeksi mieleen, että ääh mihin sitä olinkaan lupautunut mukaan, kun kalenteri huutaa parille viikolle punaista joka iltaan. Puhekoulutus jäi lopulta välistä, mutta Viitasen Arin vetämään myyntikoulutukseen osallistuin ja hyvä niin. Anti oli positiivinen ja muistutti taas myynnin tärkeydestä omassakin työssäni. Myyntikoulutuksen yhteydessä sain myös infoa KPMG:n toiminnasta ja kiva oli tietää, missä pari muuta koejäsenistämme työskentelee.

Forssan startin ehkä suurin anti oli automatka ja keskustelut muiden kanssa. Toki myös Forssan luento oli valaiseva, mutta se mitä viime kädessä jäi mieleen, olivat ihmiset tilaisuuden ympäriltä. Ehkä hivenen kateellisenakin kuulin muutamien kamareiden toiminnasta, jossa vuosi oli aloitettu koejäsenten illanvietolla tutustumisen merkeissä. Sellaista olen ehkä jäänyt itsekin kaipaamaan, kun vielä en ole kaikkia muita koejäseniä ehtinyt tavata.

Helmikuun perhetapahtumassa Hirvensalossa tapasin tuttuja myös muista lähialueen kamareista. Helmikuun muut tapahtumat jäävätkin nyt väliin, kun on taas perheen perinteisen Saksan reissun aika. Itse asiassa näitäkin mietteitä nyt muistelen Saksan eläintarhan lasten leikkipaikassa, kun on hetki ”omaa aikaa”…Tavataan taas maaliskuussa!

T: Nina