Vuosikokous 16.2.2016

Tänään 16.2.2016 Vuosikokouksessa hyväksyttiin muutosehdotus yhdistyksen nimen vaihtamisesta Kaarinan Nuorkauppakamarista Airiston Nuorkauppakamariksi. Äänestystulos oli hyvin yksimielinen (16 puolesta ja 1 tyhjä), joten äänestytulos oli kiva julistaa sekä paikalla olleille jäsenille että niille jotka olivat syystä tai toisesta estyneet tulemaan paikalle. Seuraava vaihe tässä nimenmuutosprosessissa (uudelleen profiloitumisessa) on se, että tämä äänestystulos toimitetaan sekä keskusliitolle että Patentti- ja rekisterihallitukselle (PRH) hyväksyttäväksi.

Vuosikokouksessa heräsi jo paljon kysymyksiä liittyen kamarimme brändin ja imagon rakentamiseen. Tämä on asia, jonka eteen meidän kaikkien on tehtävä paljon töitä, jotta meillä kaikilla sekä jäsenillä, koejäsenillä, kunniajäsenillä ja senaattoreilla että kamarimme ulkopuolella olevilla ihmisillä on samanlainen käsitys siitä minkälainen nuorkauppakamari me olemme ja minkälaisia asioita me ajamme eteenpäin ja painotamme meidän toiminnassa. Kuitenkin ennen kuin voimme sukeltaa näihin syvemmin, täytyy meidän malttaa hetki ja odottaa tätä virallista päätöstä nimenmuutosasiassa.

DSC00009 DSC00010

Vuosikokouksessa oli paljon myös muuta tärkeää asiaa: Vastuuvapaus myönnettiin viime vuoden hallitukselle ja tämän vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin ja todettiin että liittymis- ja jäsenmaksut pysyvät ennallaan.

DSC00028
Vuosikokous huipentui jokavuotiseen puhekilpailuun, jossa koejäsenet pääsivät näyttämään kyntensä. Tänä vuonna koejäsenistä mukana oli Nina Suuronen, Elina Arnamo, Henrik Helin sekä Miikka Lammela. Kilpailu oli erittäin kovatasoinen ja joka ikiseltä nähtiin hienoa heittäytymistä aiheeseen. Voiton tiukassa kilpailussa vei Nina Suuronen, joten lämpimät onnittelut Ninalle. Nina lähtee edustamaan meidän kamaria Espoon aluevuosikokoukseen, joten eiköhän lähdetä kaikki sinne kannustamaan Ninaa ja hakemaan voitto kotiin!

DSC00053
Teksti ja kuvat: Janina Aalto