Inspired in Finland: Pure Hero

Puren yrittäjät haluavat tuottaa hyvää ja laadukasta ravintoa joka päivä kaikkiin tilanteisiin, mausta tinkimättä. Puren erikoisosaamista ovat ravinnerikkaat raakakakut, raakasuklaat ja superfood-pirtelöt. Puren myymälästä voi myös hakea pähkinöitä sekä superfoodeja kotiin.Tarkoituksena on muuttaa ihmisten ruokailutottumuksia terveellisempään suuntaan ja lisätä hyvää oloa ravinnon keinoin. Erityisesti tämä liittyy herkuttelutottumuksiin, joiden kohdalla on perinteisesti syöty sokeria, rasvaa, kemiallisia lisäaineita ja muita elimistölle epäterveellisiä ainesosia. Raakakakun ainekset ovat mm. pähkinät, siemenet, raakakaakao, marjat sekä hedelmät. Muut tuotteet esimerkiksi lounassalaatti koostuu luonnonmukaisista kasviksista ja puhtaasta käsittelemättömästä lihasta. Tämän johdosta näitä tuotteita nauttivien ihmisten perusterveys paranee ja ravinneköyhästä ravinnosta johtuvat sairastumiset ja immuniteettivaje vähenevät.

Nykyajan kuluttajien ja myös valmistajien trendinä on keskittyminen ravinnon puhtauteen. Pure Hero toimii tässä suhteessa edelläkävijänä ja esimerkkinä. Lisääntynyt tietoisuus koko ruokaketjusta pitänee huolta, että trendi ei ole ohimenevä muoti-ilmiö, vaan vakavasti otettava keino muuttaa ruokailutottumuksia terveellisempään suuntaan. Tämä koskee perusravintoa sekä herkkuja, joilla juhlistetaan tapahtumia ja haetaan mielihyvää. Pure Heron kaikkien tuotteiden reseptit on suunniteltu yrityksessä ja huolella testattuja. Tuotteet tehdään käsityönä yrityksen tiloissa.

Lähituotteiden kasvava kysyntä lisää pienyrittäjätoimintaa, kun tuotteiden ja raaka-aineiden kohdalla laadusta tulee tärkeämpi kriteeri kuin hinta. Vapaa kilpailu pitää vuorostaan huolen, että yrittäjät menestyvät, koska toiminnan on oltava pitkäjänteistä, suunnitelmallista, luotettavaa ja myös tehokasta.

Pure Heron toiminnasta huokuu intohimo ja yrittäjähenki. Laajentumisen myötä tiloista löytyy myös joogasali nimeltä Pure Move.

pure01 pure06