Aluevuosikokous A+C

Suomen Nuorkauppakamareiden aluevuosikokous järjestettiin maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna hotelli Korpilammella. Kokous pidettiin yhdessä C-alueen kanssa ja kokouksen järjesti Espoon Nuorkauppakamari. Kokouksen jefenä toimi Katja Häkkinen, joka tätä nykyä on myös senaattori #75066. Omasta puolesta saimme tietää perjantain päivällä kamarin nimen vaihdosta, joten olin erittäin innoissani edustaessani ensimäistä kertaa historiassa Airiston Nuorkauppakamaria.

20160304_231319

Kokous alkoi minun osaltani puheenjohtajakokouksella klo 18, jossa kaikki alueen puheenjohtajat sekä aluejohtaja käsittelivät alueen asioita. Tätä seurasi tulojuhla, jonka teemana oli Star Trek & Bling Bling. Lauantaina oli vuorossa koulutuksia ja puhujia sekä trade show. Järjestin ensimmäistä kertaa Airiston Nuorkauppakamarin kamariskumpat, joihin osallistui koejäsenemme Nina ja Elina. Kansallinen puheenjohtajakin vieraili skumpilla, jotka pidettiin yhdessä Lohjan Nuorkauppakamarin kanssa.

20160305_183046

Sunnuntaina oli vuorossa GA, jossa nuijittiin läpi alueen asioita. Tämän jälkeen suuntasimme keulan kohti kotia täynnä uusia ajatuksia. Alueen puheenjohtajat ovat taas kerran vuosikurssinsa kermaa. On ilo edustaa Airiston Nuorkauppakamaria ja tehdä yhteistyötä mahtavien puheenjohtajien kanssa. Syksyn kokouksiin toivoisin enemmän kamarimme jäseniä edustamaan hienoa uudelleenprofiloituvaa kamariamme. Mennään näyttämään alueelle ja muille Suomen nuorkauppakamareille kuinka hyvä meininki meillä on!

Karl-Johan Spiik
Puheenjohtaja

20160305-IMG_0284

(c) Lauri Tolvas, Helsingin NKK, Puheenjohtaja