Yksin keskellä merta – pakopeli ulkona saaressa

Suositut pakopelit saavat uuden ulottuvuuden, kun nuorkauppakamarilaiset vievät kisan ulos saaristoon lauantaina 16.6.2018. Pakopeli ei tällä kertaa ole tuttu tunnin mittainen numerolukkojen arvailukisa vaan seikkailu Paraisilla sijaitsevassa saaressa.

Osallistujien tehtävänä on selviytyä pienempään saareen finaaliin. Matkalla on useita ongelmanratkaisutaitoja vaativia tehtäviä. Parien pitää ensin kulkea metsän läpi ja löytää hiekkakuopat. Parit kulkevat vihjein viitoitettua reittiä ja joutuvat selviytymään erilaisista tehtävistä. Lopuksi heidän pitää päästä rantaan ja vastapäiseen saareen. Matkalla he ovat keränneet erilaisia esineitä, joita tarvitsevat finaalissa. Kuka pareista saa matkansa historian kirjoihin?

Kesän 2018 pakopeli on rastiratamuotoinen pilottikokeilu ja isomman tapahtuman alkusoitto. Kesällä 2019 edessä on varsinainen pakopeli pienemmästä saaresta. Tuolloin pakopeli avataan yleisölle, ja osallistujien tavoitteena on päästä pois saarelta annetussa ajassa. Kesän 2018 pilottikokeiluun osallistuu nuorkauppakamarilaisia ja heidän ystäviään.

Media on tervetullut paikan päälle seuraamaan kisaa Paraisilla Stormälön saaren puolella lauantaina 16.6.2018 klo 12-15. Finaalin seuraaminen myös pienemmässä saaressa on mahdollista, mutta venekyydistä on sovittava erikseen.

Pakopelin järjestävät yhteistyössä Airiston, Aurajoen sekä Salon nuorkauppakamarit. Projektipäällikkönä toimii Karl-Johan Spiik. Karl-Johan Airistolta ja Mikko Virtanen Salon kamarista ideoivat tapahtuman joulukuussa 2017. Tarkoitus oli järjestää jotain ennenkuulumatonta ja mielenkiintoista. Mukaan suunnitteluun tuli Aurajoesta Jutta Schwela, ja samalla JCI Escape Islandin idea kiteytyi.

Lisätietoa Facebook-tapatumassa
https://www.facebook.com/events/2032818850094239/

Mainosvideo
https://www.youtube.com/watch?v=4HxHYVezCAQ&t=41s