Hallitus vuodelle 2019 valittu

Vaalikokous järjestettiin lauantaina 6.10. Kokouksessa valittiin Airiston Nuorkauppakamarin hallitus vuodelle 2019.

Hallitus 2019 

PRES Tuure Karppimaa
IND Otto Salonen
COM Veera Sahlberg
LOM Melina Schimdt
TREAS Janne Palmula
SECY Kimmo Hollmén
IPP Terhi Rutanen

Vaalikokouksessa palkittiin lisäksi Vuoden Kehittyjänä Maria Kivilohkare. Onneksi olkoon!

Ylimääräinen kokous 

Hallitusviroista jäi kokouksessa kaksi virkaa täyttämättä. LIO:n virkaan ei ollut hakijoita. Lisäksi DP:n virka jäi täyttämättä. Ehdokas ei saanut vaaleissa sääntöjen mukaista yli 50% kannatusta. Ylimääräinen vaalikokous järjestetään marraskuussa. Toivotamme jäsenet tervetulleeksi kokoukseen. Kaikki jäsenet voivat edelleen asettua ehdolle DP:n ja LIO:n virkoihin. Lisätietoja antavat PRES 2018 Terhi Rutanen ja PRES 2019 Tuure Karppimaa.