Heikki Sainio, IPP

40-vuotias viime vuoden pressa, tämän vuoden IPP. Asun Vasaramäessä vaimon ja 8- ja 12-vuotiaiden lasten kanssa.

Harrastan liikuntaa ja lasten kuljettamista paikasta toiseen sekä haaveilen vähemmän kiireisestä elämästä ja poden kroonista matkakuumetta.

Kamariin 2013, 2014 LOM, 2016 DP, 2017 PRES, 2018 IPP
Monipuolinen myynnillinen kokemus lähinnä alkoholijuomien ja ruoan parissa. Lisäksi yhteensä noin kolme vuotta kokemusta mediamyynnistä.
Työkokemusta Suomen lisäksi Arabiemiraateista ja Virosta.
Tällä hetkellä Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalla Kukko-hommissa kenttämyyntipäällikkönä, vastaten ravintola- ja tapahtumamyynnistä.
Tavoitteeni on pysyä poissa tieltä mutta olla samalla tavoitettavissa.

Tuure Karppimaa, DP

Olen Oululaistaustainen uusturkulainen. Perheeseeni kuuluu vaimo sekä 2 vuotias taapero. Ruuhkavuosia elettäessa aika kuluu pitkälti perheen ja työn parissa. Vapaa-ajalla nautin hyvästä ruuasta, ulkoilusta ja lukemisesta.

Liityin kamariin vuona 2014. Olen toiminut Itämeriprojektissa projektipäällikkönä, hallituksessa COMina ja SECYnä. Tänä vuonna tie jatkuu johtajapolkua DPnä. Kamaritoiminta on innostava harrastus, josta pyrin löytämään vastapainoa työ- sekä perhearkeen.
Arkena toimin konsulttina eCraft Business Insightilla. Toteutamme eri tyyppisiä tiedolla johtamisen ratkaisuja. Päätyömme on asiakkaan liiketoimintannan kilpailukyvyn vahvistaminen. Olemme digitaalisen maailman neuvonantajia, konsultteja ja teknisiä toteuttajia. Autamme asiakkaitamme johtamaan liiketoimintaa paremmalla näkemyksellä.

Tavoitteenani hallitusvuoden virassani on omalta osaltani valmistautua tulevaan vuoteen, ja samalla kehittää toimintaa strategiamme mukaisesti. Hallitustyöskentely on mielestäni kokonaisvaltaista ja kaikki hallituksessa ovat vastuussa toimintasuunnitelman toteutumisesta.

Wilhelm Saks, COM

Wilhelm Saks monessa mukana, ja tunnuslause on että jos jotain tehdään niin se tehdään kunnolla. Vastuu tehtäviä mm. isomman puolen asunto osakeyhtiön hallituksen pj, ja Kamarin hallituksessa Com, Aluetiimissä alueyhteistyöpäällikkö (R-Bus), lisäksi vastuu tehtäviä extreme urheilutoiminnassa.

Intohimona kehittää ansaintamalleja, joissa kaikki osapuolet hyötyvät sekä ”suurien” projektien sunnittelu ja toteutus.

Kamarissa toista vuotta mukana.

Koulutusta kaksi astetta ammattikorkeaa takana, yms. Työssä nyt palvelumuotoilijana nimikkeellä ”service design specialist”, joka auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaa vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita ja odotuksia, ja auttaa yritystä myös tekemään tällä kehityksellä merkittävästi parempaa tulosta. Aiemmin toiminut, vanhemmasta uudempaan, pari vuotta Louhinta urakoitsijana, vuoden logistiikka päällikkönä ja reilut viisi vuotta vuotta myyntipäällikkönä ja kouluttajana.

Vuoden tavoitteet hallitusviralle on luoda yhteistyökumppaneille toimiva asiakaspolku ja kehittää yhteistyökumppanuusmalleja, jotka hyödyttävät tasapuolisesti kamaria ja yhteistyökumppaneita. Mallit on tarkoitus luoda niin että ne toimivat jo tänä vuonna ja ovat käytettävissä ja kamaritoiminnan tukena tulevina vuosina. Lisäksi tavoitteena vuodelle on tukea projektipäälliköitä ja valmistella materiaaleja kumppanihankintaan.

Maria Kivilohkare, LOM

Nimeni on Maria Kivilohkare. Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja työskentelen tällä hetkellä Progman Oy:ssa talouspäällikkönä. Perheeseeni kuuluu avomies ja 5- ja 8-vuotiaat lapset. Vapaa-ajalla harrastan salibandya ja juoksua.

Tulin Airiston kamariin koejäseneksi vuoden 2016 lopussa. Minulla ei ollut ennestään mitään tietoa kamarin toiminnasta, mutta osallistuin ahkerasti erilaisiin tapahtumiin koejäsenvuoden aikana. Päätin hakea vuoden 2018 hallitukseen lommiksi, sillä tehtävä vaikuttaa mielenkiintoiselta ja uskon oppivani paljon. Lommin tehtävä tuo myös hyvää vastapainoa työlle taloushallinnossa ja siinä saan myös hyödyntää hyvää ideointitaitoani. Tavoitteeni vuoden 2018 lommina on järjestää viihdyttäviä tapahtumia ja tehdä Airiston juhlavuodesta ikimuistoisen.

 

Ella-Riikka Normasto, SECY

Olen 33-vuotias kahden pienen, vauhdikkaan pojan ja kahden hyvin itsepäisen chihuahua-koiran äiti sekä yhden ihanan miehen vaimo. Olen kotoisin Jyväskylästä ja Turkuun olen muuttanut noin 15 vuotta sitten. Arki-illat kuluvat pitkälti kotona arkisissa puuhissa, erilaisten harrastusten parissa tai ystävien kanssa. Ammatiltani olen lakimies ja päivisin hoidankin riita-asioita, jotka pääasiassa liittyvät sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen. Tämän lisäksi hoidan talousrikosasioita asianomistajan osalta ja yrityssaneerauksia velkojan näkökulmasta sekä annan yleistä juridista neuvontaa sekä henkilöstöllemme että asiakkaillemme.

Olen valmistunut oikeustieteen maisteriksi vuonna 2010 Turun yliopistosta ja työskennellyt sen jälkeen lakitoimistossa, käräjäoikeudessa ja syyttäjänvirastossa. Lindorffilla olen toiminut lakimiehenä vuodesta 2013 lukien, tosin muutaman vuoden olen ollut kotona lasten kanssa. Kamaritoimintaan halusin mukaan, koska toivoin sen avaavan uusia ovia: uusia ystäviä ja uusia taitoja.

Secyn rooli on hyvin pitkälti hallituksen sisäisen työskentelyn tukemista. Tarkoitukseni on hoitaa paperiasiat kuntoon ja auttaa siten muita hallituslaisia pääsemään omiin tavoitteisiinsa. Secyn tehtävät tukevat muita hallituslaisia heidän omissa tehtävissään ja secyn roolissa pääsen näkemään yhdistyksen toimintaa kokonaisuutena. Tavoitteenani on tämän vuoden aikana oppia uutta yhdistystoiminnasta, sihteerin tehtävistä sekä myös muiden hallituslaisten tehtävistä. Mielenkiinnolla seuraan, mitä muut hallituslaiset tekevät omissa rooleissaan. 🙂

Veera Westerlund, LIO

Olen aikaansaava ja energinen organisoija, monessa mukana ja aina menossa. Päiväni vietän pitämällä lankoja käsissä ja sormia näppäimistöllä. Vapaalla kulutan aikaani mahdollismman paljon ulkoilmassa erilaisten aktiviteettien parissa ja haaveilen jatkuvasti (vapaalasku)reissuista ympäri maapallon. Rikkautta ovat haasteet ja erilaiset ihmiset ympärilläni.

Lähdin mukaan kamaritoimintaan, koska kaipasin uudenlaisisa väyliä verkostoitua ja kehittyä. Koejäsenvuotenani 2017 pyrin osallistumaan mahdollisimman erityyppisiin tapahtumiin ja tutustumaan toimintaan avoimesti. Aika nopeasti heräsi halu päästä myös hallitusuralle ja sinne myös päädyin.

Työpäiväni vietän joskus toimistolla, toisinaan kotona, usein tien päällä, puolet vuodesta ulkona. Tittelini on Queen of Monkeys – käytännössä toimin seikkailupuistoketju Flowparkin operatiivisena johtajana. Olen ollut Flowparkissa töissä sen perustamisesta 2010 lähtien, ensin seikkailuohjaajana ja puistopäällikkönä, sittemmin mukana ketjun kehittämisessä. Päävastuualueitani ovat henkilöstö, viestintä ja markkinointi sekä yleinen managerointi. Opiskelutaustani on valtio- ja kasvatustieteissä ja muu työtaustani viestinnässä, opettamisessa ja HR-tehtävissä.

Tavoitteenani hallistusvirassani on aktiivinen, säännöllinen ja monipuolinen sisäinen viestintä, joka houkuttelee jäseniämme osallistumaan ja olemaan mukana toiminnassa. Viestinnällä rakennetaan kamarin sisäistä henkeä. Ulkoisessa viestinnässä toivon, että otamme kantaa ainakin muutamassa yhteiskunnallisessa asiassa sekä teemme projektejamme paremmin tunnetuksi ympäröiville seuduille. LIO:n kauteen 2018 kuuluu vahvasti myös juhlavuosi ja tehokas viestintätiimi.

Anna-Maria Nummela, LMM

Olen Anna-Maria Nummela, 37 -vuotias Turkulainen. Olen ikuinen optimisti ja omaan kuulemma lehmänhermot, minkä vuoksi en mm. stressaannu kovinkaan helposti. Minua leimaa vahvasti ”heppatyttö” status ja vapaa-aikani (ja rahani) meneekin vahvasti suuren ruunarakkaani Mollin hyväksi. Kotoani löytyy myös kaksi kissaa, joita myös kebabeläimiksi kutsutaan eli Rulla ja Pita, jotka valtasivat kotini ja sydämeni täysin vahingossa. He siis valitsivat minut, minä en valinnut heitä. Muun vapaa-aikani vietän mielelläni kotona rentoutuen, sekä eri lajien parissa, joista viimeisimpiniä aluevaltauksina ovat golf ja uinti, mikä on ystävieni lisäksi hieman yllättänyt minut itsenikin.

Ole tullut mukaan kamaritoimintaan vuonna 2009, isäni inspiroimana. Olen ollut pikkutyttönä paljon mukana silloisen Kaarinan kamarin tapahtumissa vanhempieni mukana, joten kamaritoiminta on vahvasti vaikuttanut lapsuuteeni ja ympäristöön missä olen kasvanut. Alkuvuosinani en kuitenkaan ollut kovinkaan aktiivinen kamaritoiminnassa, mutta nyt viimeisen muutaman vuoden aikana olen aktivoitunut ja tänä vuonna olen kamarin hallituksessa kutsuvirassa LMM (Local Marketing Manager), mikä minun oli suuri kunnia vastaanottaa. Viime vuonna toimin Airiston kamarin järjestämän alueen A aluevaalikokouksen Selectionin markkinointi- ja tiedotuspäällikkönä,

Töissä olen Timeline Oy:ssä, jossa toimin erilaisten myynnin tukitoimintojen parissa lääketeollisuudelle, sekä vastaan yrityksemme harjoittelijarekrytoinneista.

Tavoitteeni tai ehkä pikemminkin tarkoitukseni tämän vuoden kamaritoiminnalle on olla mukana kamarimme 40 vuotisjuhlavuoden tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Toimin myös LION apuna, missä lisäkäsiä kaivataan. Vuodelle 2018 toimitan kuukausittaista juttusarjaa Hetkiä historiasta, jossa entiset kamarilaiset kertovat heille tärkeistä kamarimuistoista vuosien takaa