Intohimona Itämeri 2018

Intohimona Itämeri -projekti toteutetaan jo 6. kertaa

Airiston Nuorkauppakamari toteuttaa lähialueen koulujen kanssa jo kuudennen kerran tapahtumapäivän, jossa alakoululaisille järjestetään ohjelmaa meren rannalla toukokuun loppupuolella. Yhteistyökumppaneiden kanssa järjestetty tapahtuma on ollut aikaisempina vuosina erittäin onnistunut.

Hanke on ollut osana Suomen Nuorkauppakamarit ry:n ja Baltic Sea Action Group-säätiön yhteistyötä, jonka puitteissa Suomen nuorkauppakamarit ovat toteuttaneet paikallisesti erilaisia projekteja ja tempauksia Itämeren hyväksi.

Tapahtumapäivän tarkoituksena lisätä lasten tietoutta Itämerestä ja sen suojelemisesta

Tänä vuonna mukaan on kutsuttu 12 eri koulun neljäsluokkalaiset Kaarinasta, Paraisilta sekä Turusta.  Toiminta-aamupäivän tarkoituksena on lisätä lasten tietoutta Itämerestä ja siitä, miten merta voi suojella pienillä teoilla. Päivä järjestetään 6 eri lähirannalla, joilla oppilaat tutustuvat Itämeren suojeluun liittyviin asioihin ja kiertävät ohjatusti rasteja, joissa he saavat suorittaa erilaisia vesistöön liittyviä tehtäviä ja osallistua aiheeseen liittyviin aktiviteetteihin. Ohjelmassa on mm. roskien lajittelua, ongintaa, Itämeri-tietovisa ja merimerkki-rata. Airiston Nuorkauppakamarin toiveena on, että tapahtuma herättelisi koululaisia, heidän perheitään ja kaikkia kansalaisia toimimaan puhtaamman Itämeren puolesta.

Projektipäällikkönä toimii Anna Björk.

Tunnelmia tapahtumasta 2016

helmi 28, 2018 | Posted by | Kommentit pois päältä artikkelissa Intohimona Itämeri 2018
By Karlex