Kalenteri

Kaikki kansalliset tapahtumat löydät SNKK:n tapahtumakalenterista.

kesä
16
la
JCI ESCAPE ISLAND [Prelude] @ Stormälö, Airisto
kesä 16 Koko päivä
“Havahdut venesataman terassilta. Tehtävänäsi on selviytyä saareen finaaliin. Matkalla on kuitenkin useita ongelmanratkaisutaitoja vaativia tehtäviä. Sinun pitää ensin kulkea metsän läpi ja löytää hiekkakuopat. Kulkiessasi vihjein viitoitettua reittiä joudut parisi kanssa selviytymään erilaisista tehtävistä. Lopuksi teidän pitää päästä rantaan ja vastapäiseen saareen. Matkalla olette keränneet erilaisia esineitä, joita tarvitsette finaalissa. Kuka pareista saa matkansa historian kirjoihin?”

Airiston, Aurajoen ja Salon nuorkauppakamarit järjestävät yhdessä leikkimielisen ja urheiluhenkisen ongelmanratkaisuradan. Tapahtumapaikkana on Airiston rannalla oleva Stormälön saari sekä pienempi saari, jossa mahdollisuus yöpyä. Päivän aikana parit kulkevat pitkin n. 4km mittaista rataa suorittaen erilaisia tehtäviä. Pienemmässä saaressa on illalla finaali, jonka jälkeen sauna ja jatkot. Kilpailuun voi osallistua pareittain tai yksin, jolloin arvomme parin. Finaaliin voivat muutkin tulla paikalle kannustamaan joukkueita.

Tapahtuma on isomman tapahtuman alkusoitto (eng. prelude). Alkusoitossa muodostetaan kuvittellinen tarina tapahtumiin perustuen siitä, miten joukko nuorkauppakamarilaisia on päätynyt saarelle. Mikäli tapahtuma 2018 kerää kiinnostusta ja innostuneita järjestäjiä, niin vuonna 2019 on luvassa todellinen pakopeli. Tämä isompi tapahtuma avataan yleisölle ja tällöin tarkoituksena on päästä pois saarelta annetussa ajassa.

  

syys
20
to
A-Aluevaalikokous, Hidden Champion @ Cumulus Resort Siuntio
syys 20 – syys 23 Koko päivä
marras
23
pe
Johtajuusakatemia @ Hämeenlinna
marras 23 – marras 25 Koko päivä
marras
30
pe
Hallitusakatemia
marras 30 – joulu 2 Koko päivä
joulu 13, 2012 | Posted by | Kommentit pois päältä artikkelissa Kalenteri
By Karlex