Suomen Nuorkauppakamarit ry järjestää vuosittain valtakunnallinen Tuottava Idea -kilpailun. Vuonna 2015 ehdokkaamme kilpailussa oli: Säde seniorien perhehoitokylä, joka voitti yhteiskuntasarjassa.

Kilpailu on Suomen vanhin innovaatiokilpailu ja kamarien merkittävin vuosittainen yhteiskunnallinen hanke.  Kamarit eri puolilla Suomea etsivät jälleen suomalaisia menestystarinoita mukaan kilpailuun. Hakuaika ideoille on alkanut ja varsinainen kilpailuaika on 4.4.2016 – 22.5.2016.

Tuottava Idea -kilpailun tavoitteena on edistää innovointia sekä nostaa esiin uusia liikeideoita ja korostaa niiden merkitystä yhteiskunnallisen kehityksen avaintekijöinä.

Etsimme nyt tuotteen, palvelun, tuotantomenetelmän, liikeidean tai muuhun yritystoimintaan edistävään toimenpiteeseen liittyvää ideaa.

Ota nopeasti yhteyttä, mikäli sinulla on mielessäsi hyvä idea, joka täyttää seuraavat kriteerit:

  • Idea on enintään kolme vuotta vanha
  • Idea on jo tuottavassa käytössä
  • Idealle halutaan enemmän julkisuutta
  • Idea on palkitsemisen arvoinen idea

Kilpailussa on kolme sarjaa: yritys-, yhteiskunta- ja palveluliiketoimintasarjat.

Kilpailun voittajat palkitaan alueellisesti loppukesästä ja valtakunnallisesti kauppakamarifoorumissa loppuvuodesta 2016.

Lue lisää kilpailusta ja osallistumisohjeet: www.tuottavaidea.fi

Lisätietoja: info(at)airistojc.fi

Vuonna 2015 Kaarinan kaupunki voitti alue A:n palveluliiketoimintasarjan. Aluevoittaja palkittiin Turun kauppakamarin tiloissa. Lue lisää sivuillamme: Klikkaa tästä

Tuottava_idea_600px