Kuukausi koejäsenen silmin – Eeva Mäki

Alkuvuosi on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle. Tammikuussa osallistuin kahteen mielenkiintoiseen ja hyödylliseen koulutukseen, puhekoulutukseen ja myyntikoulutukseen. Tammikuun lopussa kilisteltiin laseja juhlallisessa Vallanvaihdossa. Helmikuussa seilasin Itämerellä Intohimona Itämeri-teemaristeilyllä ja verkostoiduin myös muiden kamarien jäseniin. Helmikuussa ollut Alppirieha oli mukava koko perheen tapahtuma, jossa oli mahdollisuus ottaa puolisot ja lapset mukaan pulkkamäkeen ja nauttimaan aurinkoisesta talvipäivästä. Maaliskuussa alkoi Itämeriprojektin suunnittelu ja pääsin osaksi myynti- ja markkinointitiimiä. Aloitimme myös koejäsenten kesken Presidentin kesäpäivien suunnittelun ja kivat kekkerit ovat tulossa. Näistä kerrotaan sitten myöhemmissä jaksoissa lisää. Tulevien tapahtumien suunnittelussa riittää mukavasti puuhaa seuraavaksi kuukaudeksi jos toiseksi. Innolla odotan yhteisiä tapahtumia ja uusiin ihmisiin verkostoitumista. Ennen kaikkea mukava tehdä yhteisiä juttuja ja saada uusia kavereita kamarin kautta.