Kuukausi koejäsenen silmin – Hanna Ikonen

Sieltä se lähti, kysymyksestä: ”olisitko kiinnostunut lähtemään mukaan Kaarinan nuorkauppakamarin toimintaan”. Tuolloin mieleni täyttyi mielikuvilla ja samantien sormeni hakeutuivat googlen kautta KNKK:n sivuille. Miksipä ei! Suurimman osan elämästäni olin asunut 650 km päässä Oulussa, joten tässäpä oiva tilaisuus verkostoitua ja samalla ehkä myös juurtua nykyiseen asuinympäristööni vahvemmin. Parin viikon päästä koejäsenhaastattelussa oivalsin kuitenkin kauppakamarimme parhaan puolen: Saat osallistua, kouluttautua, kokeilla, harjoitella, onnistua ja myös epäonnistua. Me olemme täällä oppimassa, kasvamassa ja kehittymässä siinä samalla, kun verkostoidumme ja vaikutamme alueemme yhteiskunnallisiin asioihin.

Matkaa koejäsenenä on nyt kulunut neljä kuukautta ja tapahtumia näihin kuukausiin mahtuu melkoinen määrä. Olen muun muassa tehnyt koejäsen kollegoiden kanssa reissun Forssaan Starttikoulutukseen, missä parasta antia oli uusien kontaktien lisäksi kokonaisvaltainen ymmärrys kamaritoiminnasta, tietoa sen historiasta ja sijoittumisesta koko JCI verkostoon. Ollut mukana useissa kokouksissa ja palavereissa, missä olemme käsitelleet mm. KNKK:n tulevaa vuotta, Intohimona Itämeri -projektia ja presidentin kesäpäiviä. Olenpa ollut mukana myös pikatreffeillä, nimittäin Business speed Dateilla. Tapahtuma oli super hauska ja tapasin huikean määrän innokkaita ammattilaisia.

Edessä on varmasti vielä monta mielenkiintoista tapahtumaa, monenlaisia mahdollisuuksia ja uusia kontakteja! Omalta osaltani aijon vahvistaa joukkojamme entisestään ja tuoda intoa, iloa sekä aitoa tekemisen meininkiä yhteisiin projekteihimme.

Aurinkoisin terveisin:
Hanna