Kuukausi koejäsenen silmin – Juha Kaarlas

Kaarinan koejäsenkollegani ovat jo kuvanneet miten alkuvuosi meni. Omalta osaltani muistelen alkuvuotta sen verran, että sen ehdottomat kohokohdat olivat vallanvaihto ja A-alueen kokous Hyvinkäällä. Hieman puun takaa itselleni tuli kamarin edustaminen alueen puhekilpailussa.

Huhti-toukokuussa on tullut puuhailtua lähinnä Intohimona Itämeri -projektin tiimoilla sekä suunniteltua koejäsenten järjestämää PRES Kesäpäivää. Itämeripäivä oli 26.5. ja kesäpäivä on 6.6. Tiimi on tehnyt hienoa työtä järjestelyiden kanssa ja paikalle kannattaa ehdottomasti tulla koko perheen voimin.

Kesäkuun alkaessa kohdalleni osuu suuri elämänmuutos sillä perheemme muuttaa työn perässä Sveitsiin. Tässäkin muutoksessa kamaritoiminnasta on ollut yllättävää hyötyä sillä verkostoiduin Keski-Sveitsin nuorkauppakamarin kanssa joka vaikuttaa Zugin alueella – eli aivan matkakohteemme tuntumassa. Yhteydenotossa ja illallisella tuli huomattua, että kamarilainen eli ”jaycee” on kamarilainen kaikkialla ja apua saa varmasti. Hauskana sattumana sain jo kutsun paikallisen kamarin grillijuhliin samalla viikolla kuin aloitan työni! Käsittääkseni Suomessa kamaritoiminta on koko lailla paikallista ja kansallista. Kannustan kaikkia myös rikastaviin yhteistyökuvioihin ulkomailla – ette varmasti kadu!

-Juha K