Kuukausi koejäsenen silmin Henrik Helin

Pulkkamäkeä, viestintä-iltamaa ja yksi merkittävä vuosikokous

Ensimmäinen Nuorkauppakamarivuotemme on kääntynyt jo Helmikuun puolelle ja kamarin toiminta alkaa jo pikkuhiljaa selkeytymään. Kiitos Tammikuun vallanvaihtogaalan, porukkaan on päässyt jo paremmin tutustumaan ja yhä mieluummin sitä lähtee erinäisiin tapahtumiin mukaan. Tunnelma koejäsenten keskuudessa onkin innokas ja tarmoa täynnä, tulevia projekteja odotellessa!

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettiin Laskiaisrieha Ispoisten uimarannalla. Vaikkeivät säät meitä hellineet, oli paikanpäälle saapunut kiitettävä määrä ihmisiä. Tällä kertaa Stigat ja liukurit saivat jäädä kotiin, kun pulkkamäet muistuttivat enemmänkin vetistä luistinrataa. Muutama hurjapää kuitenkin nähtiin uhmaavan olosuhteita! Onneksi lämmintä syötävää ja juotavaa oli tarjolla, joten nautiskeltavaa riitti katsojillekin. Päivän suureksi vetonaulaksi muodostui myös Kallen drone-kuvaukset Uittamon alueen yläpuolella.

Janinan järjestämä viestintä-iltama MacGregorin tiloissa tarjosi tehokkaan pläjäyksen tämän päivän kuumimpia viestintätrendejä. Illan kouluttajamme Fanny kävi läpi eri sosiaalisen median alustoja, joita pystyy tehokkaasti hyödyntämään myös liike-elämässä. Saimme myös hyvää ja kehittävää keskustelua aikaan, ja jokainen sai koulutuksesta jotain uutta kotiin viemiseksi.

Helmikuun puolessavälissä järjestetty vuosikokous jää varmasti merkittäväksi virstaanpylvääksi kamarimme historiassa. Kokouksessa nimittäin tehtiin lopullinen äänestys kamarimme nimen vaihdoksesta Airiston Nuorkauppakamariksi! Kokouksessa päästiin myös hieman raapaisemaan pintaa syvemmälle kamarimme uuden ilmeen suunnasta, ja täytyy kyllä sanoa että erittäin lupaavalta kuulostaa!

Kokous piti sisällään myös paljon puhutun puhekilpailun. Henkilökohtaisesti odotin kyseistä kilpailua innolla, sillä olen aina ollut innoissani esiintymässä ja puhumassa yleisölle. Valitettavasti kuitenkaan omalta osaltani puhe ei mennyt aivan nappiin, mutta kokemus tarjosi sitäkin arvokkaampaa oppia tulevaisuuden puheita varten. Onnea Ninalle puhekilpailun voitosta!

henkka

Näillä eväillä kohti tulevia tapahtumia ja mielenkiintoisia projekteja!

Teksti: Henrik Helinin