Kuukausi koejäsenen silmin Tuomas Suominen

Olin pitkään ollut kiinnostunut nuorkauppakamarin toiminnasta, mutta jostain syystä asiaan lähempi tutustuminen jäi viime syksyyn. Muistin Fransin positiiviset kommentit toiminnasta ja kävinkin lopulta tutustumassa Rindellin tiloissa järjestettyyn illanviettoon. Ensivaikutelma paikallaolleista ihmisistä oli loistava, he ottivat uuden kasvon avoimesti vastaan. Ei muuta kuin koejäsenhakemus sisään ja odottamaan alkavaa vuotta!

Koejäsenvuosi starttasi osaltani heti tammikuussa Kimmon esiintymis-ja puhekoulutuksen muodossa. Heti ensimmäisen kamarin järjestämän tapahtuman jälkeen olin myyty – tämä on hieno konsepti.

Samalla viikolla osallistuin myös paljon puhuttuun vallanvaihtogaalaan: Puku niskaan ja odottavin tunnelmin kohti Submarinaa. Nyt jälkikäteen ajateltuna tuo juhla oli mitä mainioin tilaisuus tutustua jäseniin, senaattoreihin ja kunniajäseniin. Suosittelen tätä tilaisuutta lämpimästi kaikille tuleville koejäsenille.

Kevään aikana on järjestetty monia eri tapahtumia, joihin en valitettavasti ole niin paljon päässyt osallistumaan kuin ehkä olisin toivonut. Itämeri-projektia olin odottanut ehkä eniten alkavaksi ja siinä on odotusteni mukaisesti päässyt itse toimintaan hyvin mukaan. Varsinaista tapahtumapäivää mielenkiinnolla odotellen.

Tässä vaiheessa vuotta eniten tutuiksi ovat kuitenkin tulleet muut koejäsenet. Puheenjohtajan kesäpäivien järjestelyvastuu on meillä uusilla tulokkailla. Tämä on mielestäni näin alussa hyvä tapa ”patistaa” uudet jäsenehdokkaat toimintaan mukaan ja tekemään yhteistyötä. Järjestimme koejäsenten kesken myös oman tutustumisillan, jossa päästiin kiireettä istumaan alas ja tutustumaan toisiimme paremmin. Lyhyesti ja ytimekkäästi: meillä on mahtava koejäsenporukka kasassa.

Tästä on hyvä jatkaa, mukavaa nähdä mitä loppuvuosi tuo tullessaan!

TS_LinkedIn (2)

Teksti: Tuomas Suominen