5.-7.8 Alueen kesäakatemia PRES+DP

Perinteinen kesäakatemia, johon kuluvan vuoden puheenjohtaja ja ensi vuoteen valmistautuva puheenjohtaja osallistuvat, pidettiin Ahvenanmaalla Vårdön saarella 5.-7.8. Meidän kamarista mukana oli tottakai puheenjohtajamme Karl-Johan Spiik sekä DP Heikki Sainio.

Alla Kallen terveisiä reissusta:

Lähdimme perjantaina aamulla Heikin kanssa matkaan ja jo matkalla aloitimme Rastorin koulutuksella organisaatioista ja niiden saloista. Saavuttuamme Marianhaminaan oli vuorossa viskinmaistelu, jota seurasi bussimatka leirikeskus Vårdööhön.

Lauantaina pressoilla oli puheenjohtajien kokous sekä erinäisiä koulutuksia tarjolla. Ilta huipentui Stormskär Värdhusin illalliseen, jossa pukeutumisen teema oli Kapteeni/Saaristo. Sunnuntaina aamulla oli ryhmätöiden purkua ja sen jälkeen suuntasimme takaisin Turkuun.

kesäakatemia_kalle kesäakatemia_heikki

Teksti ja kuvat,
Karl-Johan Spiik