Tuusulan aluevaalikokous 23.-25.9.2016

Tuusulan aluevaalikokouksessa meitä oli hienosti edustamassa iso joukko airistolaisia. Mukana olivat: Karl-Johan Spiik, Heikki Sainio, Sini Toivonen, Kimmo Hollmen, Nina Suuronen, Otto Salonen sekä Pia Kunttila. Seuraavaksi kuulette Karl-Johanin ja Sinin mietteitä viikonlopusta.

Pressan näkökulmasta Tuusula oli aluevaalikokous muiden joukossa, jossa avasimme oman kampanjointimme Selection aluevaalikokouksesta.

Perjantaina PJ-kokouksessa muutimme historiallisesti alueen sääntöjä siten, että henkilövaalitulokset julkaistaan prosentuaalisesti, jolloin edelleen pysyy salassa se kuka äänesti ja ketä. Muutimme myös sääntöjä Meriitin mainosten suhteen ja kävimme muita ajankohtaisia asioita läpi mm. tulevaa SNKK:n strategiaa ja tuleviin vuosiin vaikuttavia toimenpiteitä.

Perjantai-iltaa seurasi tulojuhla, jossa teemana oli ”muotitietoinen (80/90-luku)”. Oma pukuni oli niin hyvä, että pääsin kolmeen alue-ehdokkaan iltashow:hun.

pressat-a

Lauantaina saapui muut kamarimme edustajat pystyttämään Selectionin ständiä, joka saikin erittäin hyvää palautetta.

Sunnuntaina osallistuin alueen GA:han, jossa äänestimme ensi vuoden aluetiimin. Valituiksi tulivat aluejohtajaksi Lauri Tolvas (Helsinki Nkk), aluetiedottajaksi Maija Tähtinen (Turku Nkk), aluekoordinaattoriksi Eelis Norja (Lohja Nkk) ja aluekoulutuspäälliköksi Freya Böök (Metropoli Nkk). Onnea voittajille!

Kiitos kaikille ystäville, kollegoille ja varsinkin oman kamarin jäsenille osallistumisesta!

Sini kuvailee Tuusulan viikonloppua erittäin mieleenpainuvaksi. Sini ja Nina lähtivät lauantaina kukonlaulun aikaan ajamaan kohti vuoden 2016 aluevaalikokousta. Fiilis oli korkealla sillä kamaristamme oli lähtenyt hyvä edustus markkinoimaan Selectionia. Apulaisprojektipäällikkö Miikka Lammela oli hienosti koordinoinut ständiä ja yhteisvoimin olimme saaneet palkintoja onnenpyörän voitoiksi. Kokousväki piti toiminnallisesta ja merihenkisestä ständistämme ja lupailivat laittaa vuoden 2017 aluevaalikokouksen kalenteriinsa. Itselleni aluevaalikokouksesta jäi mukavien ihmisten lisäksi mieleen debattikisa, vaalit ja lauantai-illan gaala, jossa saimme pienen puheenvuoron liittyen tulevaan aluevaalikokoukseen. Erityisesti olin iloinen Turun kamarin Maija Tähtisen valinnasta RIO:ksi ja Laurin valinnasta A-alueen aluepäälliköksi. Uskon vahvasti, että vain osallistumalla aluekokouksiin voi saada kunnon ”JCI-kipinän”. Onneksi tulevaan aluevaalikokoukseen osallistuminen on helpompaa kuin koskaan. 😉

Teksti: Karl-Johan Spiik ja Sini Toivonen

Kuvat: Karl-Johan Spiik ja Nina Suuronen