Turun kamareiden Wine&Dine Kustavin Kipinässä

Wine&Dine vm.2017 tarjosi Turun alueen kamareille mukavaa yhdessäoloa, loistavia makuyhdistelmiä ja uusia viinituttavuuksia. Matkamme alkoi torin laidalta bussilla kohti Kustavia. Matka sujui rattoisasti, sillä saimme nauttia paitsi kauniista maisemista myös Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan sponsoroimia juomia. Erityiskiitos Heikki Sainiolle juomien järkkäilystä. Kustavin Kipinään päästyämme meitä noin 30 henkistä kamariporukkaa odotti iloinen henkilökunta. Saimme kuulla paikan historiasta ja illan agendasta lyhyen esittelyn Airiston nuorkauppakamarin koejäseneltä ja Kustavin Kipinää pyörittävältä Jouni Kurulta. Hän ja muut kokit häärivät iloisesti keittiössä ja saimme seurata ruokien valmistumista lähietäisyydeltä. Illan aikana nautittiin herkullinen kolmen ruokalajin menu, jossa oli vahvasti läsnä alueen luonto ja annosten visualisuuteen oli panostettu huolella. Alkuruuan kalan kanssa tarjottu tilli-kuusimajoneesi vei kielen mennessään, pääruokana oli herkullista voissa paistettua maalaiskanaa ja jälkkärinä herkullinen puuro kera kinuskin. Jokaisen ruokalajin aikana oli tarjolla kaksi niihin valittua viiniä. Lämpimät kiitokset tapahtuman järjestäjille Nina Suuroselle, Tuukka Simoselle ja illan pääkokille Jouni Kurulle. Toivottavasti saamme nauttia Wine&Dinestä ensi vuonnakin.

 

Eeva