Joulupuu-keräys Kaarina 2020

Airiston nuorkauppakamari vastaa jo toista vuotta peräkkäin Kaarinan alueella järjestettävästä Joulupuu-keräyksestä. Keräysaika vuonna 2020 on 27.11.-13.12. ja keräyspaikkoina toimivat jo tutut Kaarina-talo, K-Supermarket Piikkiö sekä Prisma Piispanristi.

Joulupuu-keräys on valtakunnallinen projekti, jota järjestetään vapaaehtoisvoimin. Keräyksellä kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja. Tällaisia lapsia on kuntien ja kaupunkien lastensuojelun asiakkaina maanlaajuisesti kymmeniä tuhansia. Lahjat menevät suoraan perheille ja lapsille luotettavien tahojen, kuten kaupungin sosiaalihuollon kautta, ilman välikäsiä tai kuluja.

Kun haluat osallistua keräykseen, toimi näin:

1. Nappaa keräyspaikan Joulupuu-merkitystä kuusesta itsellesi lappu, josta näet lahjan saajan iän ja sukupuolen.
2. Osta lahja. Lahjojen osto voi välillä olla vähän hankalaa, mutta vinkkejä voit katsoa täältä: https://joulupuu.org/lahjavinkit/
3. Paketoi lahja ja laita päälle pakettikortti, jossa on saajan ikä- ja sukupuolitiedot sekä lahjan sisältö. Pakettikorttina voi toimia kuusesta nappaamasi lappu. Lappu vaihdetaan ennen lahjan antamista henkilökohtaiseen joulutervehdykseen.
4. Vie lahja lähimpään keräyspisteeseen.

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana oleva K-Supermarket Piikkiön uusi kauppias Sampsa Mäki ovat innoissaan keräyksestä.
– Joulupuu-keräys on hieno asia ja on mahtavaa olla mukana mahdollistamassa joulu kaikille!