Peliprojekti
Peliprojekti on Airiston nuorkauppakamarin varainkeruuprojekti. Projektissa opetellaan uusia teknologioita ja johtamisen malleja sekä päästään näkemään tuotteistuksen koko elinkaari.
Projekti käynnistyi hackathonilla, jossa osallistujia aktivoitiin unelmoimaan ja mielikuvittelemaan maailman paras peli. Näistä ajatusaihioista ryhmä tiivisti yhtenäisen näkemyksen tulevasta korttipelistä, joka sai nimekseen ”Tollot Merellä”.
Projektin heti alkuvaiheessa mukaan otettiin ammattilaispelisuunnittelija ja designer vahvistamaan osaamistamme ja tuomaan näkemystä oikeanlaisesta pelisuunnittelusta.
Lippuprojekti (2018)
Lippu liehumaan! Tarjosimme mahdollisuuden näkyä kesän vilkkaimmat kuukaudet kaupungin parhaalla paikalla Aurajokivarressa 1.6.-31.8.2018.
Hankimme yrityksille huomiota herättävä mainospaikan yhdellä Suomen vilkkaimmalla läpikulku- ja ajanviettopaikalla-
Intohimona Itämeri (2013-2018)
Airiston Nuorkauppakamari toimii Itämeren puolesta. Hanke on ollut osana Suomen Nuorkauppakamarit ry:n ja Baltic Sea Action Group-säätiön yhteistyötä, jonka puitteissa Suomen nuorkauppakamarit ovat toteuttaneet paikallisesti erilaisia projekteja ja tempauksia Itämeren hyväksi. Airiston Nuorkauppakamarissa Intohimona Itämeri -projekti on järjestettiin viidesti, ja se on ollut erittäin onnistunut. Viimeisen kerran projekti järjestettiin vuonna 2018. Projekti palkittiin vuoden 2013 toteutuksesta Suomen Nuorkauppakamareiden Paras Projekti -kunniamaininnalla ja vuonna 2014 Nuorkauppakamareiden maailmantason varapresidentti Steven Wilson oli Skotlannista asti tutustumassa projektiin.
Koulusta työelämään (1979)
Yksi Suomen nuorkauppakamaritoiminnan merkittävimmistä yhteiskunnallisista saavutuksista on nykyisen työelämään tutustumisen (TET) käynnistäminen Suomessa, kun Kouluhallituksen pyrkimykset olivat epäonnistuneet.